Ontwerpwijzigingsplan Terheijdensspoor 9 te Den Hout

Burgemeester en wethouders van Oosterhout maken ingevolge artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat met ingang van donderdag 15 december 2011 gedurende zes weken ter inzage ligt het ontwerpbesluit tot vaststelling van het wijzigingsplan Terheijdensspoor 9 te Den Hout, met de hierbij behorende stukken. Dit wijzigingsplan is gebaseerd op een in het bestemmingsplan Buitengebied opgenomen bevoegdheid van burgemeester en wethouders om dit bestemmingsplan onder bepaalde voorwaarden te wijzigen.

Alle stukken kunnen worden ingezien bij het informatiecentrum in het stadhuis, Slotjesveld 1 te Oosterhout en kunnen ook worden geraadpleegd op de website van de gemeente www.oosterhout.nl of op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het ontwerpwijzigingsplan heeft betrekking op het perceel Terheijdensspoor 9 te Den Hout en voorziet in een vormverandering van de medebestemming ‘AB’ (Agrarische bedrijfsdoeleinden), met de aanduiding ‘g’ (grondgebonden) en ‘1 BW’ (één bedrijfswoning toegestaan). Daarnaast is het college voornemens geen exploitatieplan vast te stellen.

Eenieder kan gedurende de termijn van terinzagelegging (dus tot uiterlijk woensdag 25 januari 2012) een schriftelijke of mondelinge zienswijze naar voren brengen inzake het ontwerpwijzigingsplan en het voornemen om geen exploitatieplan vast te stellen.

Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Oosterhout, Postbus 10150, 4900 GB Oosterhout, onder vermelding van ‘Zienswijze ontwerpwijzigingsplan Terheijdensspoor 9 te Den Hout’.

Voor het indienen van mondelinge zienswijzen kan een afspraak worden gemaakt met de heer D. van Dongen van de afdeling Stedelijke Ontwikkeling, tel. 0162 48 95 48, e-mail dennis.van.dongen@oosterhout.nl

Oosterhout, 14 december 2011

Naar boven