Ontwerpbestemmingsplan ‘Kulertseweg 14, Deurne’

Burgemeester en wethouders van Deurne maken bekend dat met ingang van 16 december 2011 het ontwerpbestemmingsplan ‘Kulertseweg 14, Deurne’ en de hierbij behorende stukken voor eenieder gedurende zes weken ter inzage ligt. Aanleiding voor het opstellen van een nieuw bestemmingsplan is de beëindiging van de veehouderijactiviteiten op deze locatie.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op de locatie Kulertseweg 14 te Deurne.

Over de exacte ligging van de grenzen van het plangebied kan informatie bij het Klantcontactcentrum, loket Bouwen, Wonen en Milieu worden ingewonnen of kunt u de verbeelding via de onderstaande link bekijken.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan en de hierbij behorende stukken liggen tijdens de openingstijden ter inzage bij het Klantencontactcentrum, loket Bouwen, Wonen en Milieu in het gemeentehuis van Deurne. Tevens kunt u het ontwerpbestemmingsplan en de hierbij behorende stukken hieronder downloaden. Het ontwerpbestemmingsplan is ook te raadplegen via de website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Indiening zienswijzen

Eenieder kan gedurende de termijn van terinzagelegging mondeling of schriftelijk een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan de gemeenteraad van Deurne (Postbus 3, 5750 AA Deurne). Voor een mondelinge zienswijze of nadere informatie kunt u via ons algemene telefoonnummer (0493-489 711) tijdens kantooruren contact opnemen met de heer H. Moors van de afdeling Economie.

Hoorzitting

Indieners van een zienswijze worden in de gelegenheid gesteld om hun zienswijze mondeling toe te lichten voor de Hoorcommissie Ruimtelijke Plannen. In verband met de organisatie van deze hoorzitting verzoeken wij u om in uw zienswijze aan  te geven of u van de mogelijkheid gebruik wenst te maken om uw zienswijze mondeling toe te lichten.

Naar boven