Omgevingsvergunning Kleine 2e bedrijfswoning met bijgebouw, Bulderweg 6

Burgemeester en wethouders van Nijkerk maken in verband met het bepaalde in artikel 2.12 lid 1 onder a onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht bekent dat het college een omgevingsvergunning heeft verleend, voor herbouw van een kleine 2e bedrijfswoning met bijgebouw op het adres Bulderweg 6 te Nijkerk.

Het besluit van het college ligt met de ruimtelijke onderbouwing met ingang van 15 december 2011 gedurende zes weken ter inzage bij de publiekswinkel in het Stadhuis, Kolkstraat 27 te Nijkerk tijdens kantooruren van 8.30 uur tot 12.30 uur en op donderdagen van 13.30 uur tot 17.00 uur en van 18.00 uur tot 20.00 uur.

Tegen het besluit kan gedurende deze periode alleen schriftelijk beroep worden ingesteld bij de sector bestuursrecht van de Rechtbank Arnhem, Postbus 9030, 6800 EM ARNHEM.

Gelijktijdig met het indienen van het beroepschrift kan er een verzoek om een voorlopige voorziening ingediend worden bij de Voorzieningenrechter van de sector Bestuursrecht van de Rechtbank.

De omgevingsvergunning is beschikbaar op de website van de gemeente Nijkerk www.nijkerk.eu en in papieren versie te bestellen bij de afdeling MRO. De kosten hiervoor worden in rekening gebracht op basis van de legesverordening 2011.

Naar boven