Onherroepelijk bestemmingsplan na uitspraak Raad van State

Burgemeester en wethouders van Veldhoven maken bekend, dat het onderstaande vastgestelde bestemmingsplan na een uitspraak van de Raad van State met ingang van 30 november 2011 onherroepelijk is geworden.

Naam

Bestemmingsplan ‘Zonderwijk, herziening Mira’

Omschrijving

In de wijk Zonderwijk zal het winkelcentrum Mira geherstructureerd worden. Om dit planologisch mogelijk te maken is een projectbesluit ‘Herziening winkelcentrum Mira’ door het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Veldhoven op 9 december 2008 genomen, dat op 30 januari 2009 onherroepelijk is geworden.

Volgens het bepaalde in artikel 3.13 Wet ruimtelijke ordening diende binnen een jaar nadat het projectbesluit onherroepelijk is geworden een ontwerpbestemmingsplan overeenkomstig dat projectbesluit ter inzage worden gelegd. Hiertoe werd het ontwerpbestemmingsplan ‘Zonderwijk, herziening Mira’ ter inzage gelegd.

Het bestemmingsplan ligt voor iedereen ter inzage bij de Dienst Stad en Samenleving, afdeling Maatschappelijke en Stedelijke Ontwikkeling, Meiveld 1, 5501 KA te Veldhoven (graag melden bij de receptie).

Het bestemmingsplan is tevens te raadplegen op de site www.veldhoven.nl. Hier kunt u kiezen voor ‘wonen en leefomgeving’ en vervolgens voor ‘bestemmingsplannen en inzage’.

Veldhoven, 14 december 2011

Naar boven