Ontwerp omgevingsvergunning ‘Buitengebied, Balkenschoten’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Nijkerk maken in verband met het bepaalde in artikel 3.10 lid 1 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat de ontwerp omgevingsvergunning en ruimtelijke onderbouwing ‘Buitengebied, Balkenschoten’ voor het uitbreiden van een berging aan de Barneveldsweg 126 te Nijkerk, met bijbehorende stukken ter inzage ligt.

De ontwerp omgevingsvergunning, ruimtelijke onderbouwing met bijbehorende stukken liggen met ingang van donderdag 15 december 2011 zes weken ter inzage in de Publiekswinkel van het Stadhuis, Kolkstraat 27 te Nijkerk. De openingstijden van de Publiekswinkel zijn maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur en daarnaast ook op donderdagen van 13.30 uur tot 17.00 uur en van 18.00 uur tot 20.00 uur.

Daarnaast is de ontwerp omgevingsvergunning en ruimtelijke onderbouwing ‘Buitengebied, Balkenschoten’ digitaal raadpleegbaar en zijn de bestanden beschikbaar via de link www.ruimtelijkeplannen.nl. Via www.nijkerk.eu (woon en leefomgeving, bestemmingsplannen) is de ontwerp omgevingsvergunning eveneens te raadplegen.

Gedurende de periode dat de ontwerp omgevingsvergunning en ruimtelijke onderbouwing ter inzage ligt kan een ieder over dit plan naar keuze schriftelijk (wat de voorkeur heeft) of mondeling een zienswijze bij het college van burgemeester en wethouders naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen dient men te richten aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Nijkerk, Postbus 1000, 3860 BA Nijkerk. Degene die van de mogelijkheid gebruik wil maken om mondeling zienswijzen in te brengen kan tijdens werkdagen tussen 10.00 uur en 12.00 uur contact opnemen met de afdeling Maatschappelijke & Ruimtelijke Ontwikkeling via 14 033.

Naar boven