Verleende omgevingsvergunning met afwijking bestemmingsplan voor het slopen van een woning en de nieuwbouw van een winkel met bovenwoning op Dril 55 te Volendam

Burgemeester en wethouders van de gemeente Edam-Volendam maken ingevolge het bepaalde in artikel 3.10 en 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, sub a, onder 3° van de Wabo, medewerking verlenen aan een afwijking van het bestemmingsplan voor het slopen van een woning en de nieuwbouw van een winkel met bovenwoning op het perceel Dril 55 te Volendam. Hiervoor is een besluit omgevingsvergunning opgesteld.

Inzage

Het besluit en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van donderdag 15 december 2011 gedurende de beroepstermijn van zes weken (op werkdagen van 8.30 uur tot 12.30 uur) ter inzage bij de afdeling VROM, sectie Ruimtelijke Ontwikkeling op de locatie Mgr. C. Veermanlaan 1f te Volendam.

Deze mededeling van het besluit is tevens digitaal te raadplegen op de website www.edam-volendam.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl. U kunt ook rechtstreeks naar de link: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0385.OMdril55-vg01

Beroep

Een belanghebbende die tijdig een zienswijze naar voren heeft gebracht, alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij geen zienswijze naar voren heeft gebracht, kan gedurende de termijn van terinzagelegging beroep instellen tegen de omgevingsvergunning bij de Rechtbank Haarlem, sector Bestuursrecht, Postbus 1621, 2003 BR te Haarlem.

De omgevingsvergunning treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn is verstreken. Het beroepschrift heeft geen schorsende werking. Indien binnen de beroepstermijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzieningenrechter van de Voorzieningenrechter van Rechtbank Haarlem, treedt het besluit niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Naar boven