Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan ‘Jongeren Ontmoetings Plek (JOP) Gerbrandsven’ te Castricum

Burgemeester en wethouders van Castricum maken bekend dat het bestemmingsplan‘Jongeren Ontmoetings Plek (JOP) Gerbrandsven’ gewijzigd is vastgesteld door de gemeenteraad bij besluit van 10 november 2011. De gemeenteraad heeft besloten om geen exploitatieplan vast te stellen voor het bestemmingsplan.

Het bestemmingsplan betreft een herziening van het bestemmingsplan Castricum Noord, Oost en West. Doel van de bestemmingsplanherziening is het bieden van een planologisch-juridisch kader voor de reeds aanwezige JOP incl. trapveldje.

Wijziging:

Ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan is de tweede overdekte zitmogelijkheid vervallen.

Daarnaast zijn de planregels op enkele punten geactualiseerd, zodat deze aansluiten bij de meest actuele versie van het handboek bestemmingsplannen van de gemeente Castricum.

Het bestemmingsplan, evenals het besluit tot vaststelling inclusief alle bijlagen, ligt van woensdag 14 december 2011 tot en met woensdag 25 januari 2012 ter inzage bij de gemeentelijke locatie aan het Raadhuisplein 1 te Castricum. Tevens staat het plan op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl en de website van de gemeente Castricum www.castricum.nl.

Beroep:

Van donderdag 15 december 2011 tot donderdag 26 januari 2012 kunnen belanghebbenden beroep indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Binnen de beroepstermijn kunnen degenen die beroep hebben ingesteld een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Voor meer informatie: mevrouw E. Kochx Afdeling Ontwikkeling, tel. 14 0251.

Castricum, 14 december 2011

Burgemeester en wethouders van Castricum.

Naar boven