Bekendmaking ontwerpbesluit omgevingsvergunning Molenweg in Bakel

Burgemeester en wethouders van Gemert-Bakel maken bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 2.1 eerste lid onder c jo artikel 2.12 eerste lid, sub a onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) af te wijken van de regels van het bestemmingsplan ‘Bakel, Milheeze en De Rips’ jo artikel 2.1 eerste lid onder a van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) om 21 woningen aan de Molenweg in Bakel te realiseren. Het bouwplan voorziet in de herbouw van 20 woningen en het toevoegen van één extra nieuwe woning

Gezien het collegebesluit van 8 november 2011 is het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Gemert-Bakel voornemens om medewerking te verlenen aan bovengenoemd het plan. De gemeenteraad heeft op 1 december 2011 een verklaring van geen bedenkingen afgegeven. De specifieke inhoud van de omgevingsvergunning is te raadplegen in de bijbehorende stukken van de omgevingsvergunning.

De omgevingsvergunning met alle relevante stukken is te raadplegen via het loket Bouwen en Wonen van de afdeling Publiekservice. Tevens is het ontwerpbesluit omgevingsvergunning op de website www.ruimtelijkeplannen.nl te raadplegen.

Eenieder wordt in de gelegenheid gesteld om vanaf 12 december 2011 gedurende een periode van 6 weken schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze op het ontwerpbesluit kenbaar te maken bij het college van burgemeester en wethouders van Gemert-Bakel, postbus 10.000 5420 DA Gemert. Indien u mondeling uw zienswijze kenbaar wilt maken dan kunt u daartoe een afspraak maken met het loket Bouwen en Wonen te bereiken onder telefoonnummer 0492-378 500.

Gemert, 2 december 2011

Naar boven