Projectbesluit Achter de Watertoren ten behoeve van een telecommucatiemast

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hillegom maken bekend dat zij op grond van artikel 3.10 van de Wro een projectbesluit hebben vastgesteld.

Op de watertoren bevindt zich telecommunicatieapparatuur ten behoeve van een belangrijk knooppunt van telecommunicatienetwerken in de Duin- en Bollenstreek. In het kader van de herontwikkeling van de watertoren dient de telecommunicatieapparatuur verplaatst te worden.

Het projectbesluit ligt met ingang van donderdag 10 februari 2011 tot en met woensdag 23 maart 2011(zes weken) voor eenieder ter inzage in de gemeentewinkel, elke werkdag geopend van 8.30 tot 12.30 uur en op donderdagavond van 16.00 tot 20.00 uur. Het gemeentehuis van Hillegom is gevestigd aan de Hoofdstraat 115 te Hillegom. Het plan is ook in te zien op de gemeentelijke website www.hillegom.nl (onder ‘Hillegom in ontwikkeling’).

Mogelijkheid van beroep/voorlopige voorziening

Ingevolge artikel 8:1 juncto artikel 7:1 van de Algemene wet bestuursrecht kunt u tegen dit besluit een beroepschrift indienen bij de arrondissementsrechtbank Den Haag, Sector Bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag.

Dit beroepschrift moet worden ingediend binnen 6 weken na verzending van het besluit. Het beroepschrift moet worden ondertekend en ten minste bevatten:

  • de naam en het adres van de indiener;

  • de dagtekening;

  • de vermelding van het bestuursorgaan dat het besluit heeft genomen en de datum en het kenmerk van het besluit;

  • een opgave van de redenen waarom u zich met het besluit niet kunt verenigen.

Een afschrift van het besluit moet u meesturen.

Door het indienen van een beroepschrift wordt het besluit niet opgeschort. Bij een spoedeisend belang kan degene die een beroepschrift heeft ingediend, een voorlopige voorziening (schorsing) vragen aan de Voorzieningenrechter, Sector Bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH Den Haag.

Naar boven