Ontwerpbestemmingsplan ‘Landelijke gebied omzetting Agrarisch gebied naar Natuur’

Burgemeester en wethouders van Noordoostpolder maken ingevolge artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening bekend, dat met ingang van 8 december 2011 voor een periode van zes weken het ontwerpbestemmingsplan ‘Landelijke gebied omzetting Agrarisch gebied naar Natuur’ voor eenieder ter inzage ligt op het gemeentehuis, bij het loket Woonomgeving en op de gemeentelijke website www.noordoostpolder.nl.

De interactieve verbeelding is te vinden op het webadres:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0171.BP00517-ON01

De bronbestanden van het bestemmingsplan zijn beschikbaar op het webadres:

http://ruimtelijkeplannen.noordoostpolder.nl/planfolder/NL.IMRO.0171.BP00517-/NL.IMRO.0171.BP00517-ON01.

Het bestemmingsplan ‘Landelijke gebied omzetting Agrarisch gebied naar Natuur’ voorziet in de juridisch-planologische regeling voor de omzetting van een viertal gebieden van de bestemming Agrarisch gebied naar Natuur. Het betreft de gebieden: Rotterdamsehoek, Ettenlandseweg, Leemringveld en Kadoelerweg. De gebieden zijn al aangeduid als ‘gebied begrensd als nieuwe natuur’ danwel ‘overige EHS’ in de Ecologische Hoofdstructuur.

Gedurende bovengenoemde periode kan eenieder tegen het ontwerpbestemmingsplan naar keuze schriftelijk of mondeling zienswijzen naar voren brengen bij de gemeenteraad van Noordoostpolder, Postbus 155, 8300 AD Emmeloord. Voor het naar voren brengen van een mondelinge zienswijze kan binnen de bovengenoemde periode een afspraak worden gemaakt met mevrouw M.E. Wierstra telefoon (0527) 63 32 75 van het cluster Ruimte.

Naar boven