Vaststelling omgevingsvergunning bedrijfsverzamelgebouw, De Loeten sectie O 8373 (uitgebreide procedure)

Burgemeester en wethouders van Amstelveen maken bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12, lid 1, sub a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning hebben verleend voor de realisatie van een bedrijfsverzamelgebouw aan de Afmijnstraat (perceel 8373). Het bedrijfsverzamelgebouw komt te liggen op het toekomstige bedrijventerrein De Loeten, dat in het uiterste zuidwesten van de gemeente Amstelveen zal komen. Ten westen wordt het plangebied begrensd door de Afmijnstraat en ten zuiden door de N201. Het gebied van het bedrijventerrein kent drie belangrijke wegen als harde grenzen, te weten de Legmeerdijk, de Noorddammerweg en de omgelegde N201.

De aanvraag voor de omgevingsvergunning, de beschikking, de ruimtelijke onderbouwing en de overige daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 8 december 2011 tot en met 18 januari 2012 (6 weken) voor een ieder ter inzage.

Tijdens de termijn van terinzageligging kan door een belanghebbende die ten aanzien van het ontwerp van de omgevingsvergunning tijdig bij het college van burgemeester en wethouders een zienswijze heeft kenbaar gemaakt en door de belanghebbende die kan aantonen daartoe redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest, beroep worden ingesteld bij de Rechtbank Amsterdam, sector Bestuursrecht (Postbus 75850, 1070 AW Amsterdam). Tevens kan hierbij een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend.

Authentieke planbestanden zijn in te zien met de volgende link: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0362.OIAVHB195xB-VG01

Naar boven