Bestemmingsplan ‘K.S.G. De Breul’

Bekendmaking op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening

Overeenkomstig artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening (Wro) maken burgemeester en wethouders van de gemeente Zeist bekend dat zij het bestemmingsplan ‘K.S.G. De Breul’ voorbereiden. Het ontwerpplan is opgesteld. Het plan voorziet in de bouw van een nieuw vrijstaand bijgebouw met daarin zes leslokalen om te voldoen aan het verwachte toekomstige leerlingaanbod. Het nieuwe bijgebouw is voorzien op een open plaats in de bosstrook waar nu het verouderde schoolcafé staat. Ook de sloop van een voormalige dienstwoning maakt onderdeel uit van het plan.

Ter inzage legging

Het ontwerpbestemmingsplan met de daarop betrekking hebbende stukken ligt vanaf donderdag 8 december 2011 tot en met woensdag 18 januari 2012 (6 weken) ter inzage in de publiekshal van de gemeente Zeist. De openingstijden van de balie zijn: ma. t/m wo. 08.00–15.00 uur, do. 12.00–20.00 uur en vr. 08.00–12.30 uur. Alle stukken zijn ook digitaal in te zien op de gemeentelijke website www.zeist.nl → Wonen en leven → Plannen en projecten → Bestemmingsplannen Zeist-Oost/Austerlitz. Een interactieve kaart van het plan is te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl .

Zienswijzen

Gedurende de periode dat de stukken ter inzage liggen heeft eenieder de gelegenheid om zijn of haar zienswijze kenbaar te maken. Dit kan schriftelijk of mondeling. Schriftelijke reacties kunt u sturen naar Gemeente Zeist, t.a.v. Niels Geelkerken, Postbus 513, 3700 AM Zeist. Voor het kenbaar maken van een mondelinge reactie kunt u contact opnemen met de heer Geelkerken van het team Vergunningen via telefoonnummer 14 030. Van een mondelinge reactie wordt een verslag gemaakt.

Vervolg

Na de terinzagelegging zullen de ingediende zienswijzen gebundeld worden en worden voorzien van een gemeentelijke reactie. Het ontwerpbestemmingsplan kan op basis daarvan aangepast worden, waarna de gemeenteraad over de vaststelling ervan zal beslissen Dat besluit wordt gepubliceerd, waarna het samen met het bestemmingsplan voor een periode van zes weken wederom ter inzage zal liggen met, onder voorwaarden, de mogelijkheid om hiertegen beroep aan te tekenen. In principe staat beroep alleen open voor degenen, die een zienswijze hebben ingediend.

Naar boven