Omgevingsvergunning ‘Waterplein Bellamyplein’ ter inzage

Het Dagelijks Bestuur van de deelgemeente Delfshaven maakt bekend dat voor het realiseren van een waterplein, gelegen tegenover de Aagje Dekenstraat 3, waar een op palen gefundeerde funderingsplaat onderdeel van is, een omgevingsvergunning op basis van artikel 2.12, eerste lid, onder a, sub 3, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) is verleend. Deze omgevingsvergunning is verleend in samenhang met artikel 2.1, eerste lid, sub a, van de Wabo (voor de activiteit bouwen) en sub c van de Wabo (voor de activiteit handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening). Het Bellamyplein is gelegen tussen de Bellamystraat, Betje Wolffstraat en de Aagje Dekenstraat te Rotterdam.

De omgevingsvergunning ligt van vrijdag 9 december 2011 tot en met donderdag 19 januari 2012 ter inzage bij de deelgemeente Delfshaven, Looiershof 1, Rotterdam. Het kantoor van de deelgemeente is geopend op werkdagen van 09.00 uur tot 17.00 uur.

De omgevingsvergunning met de bijbehorende stukken zijn tevens te raadplegen via de gemeentelijke website www.rotterdam.nl/wonen_en_leven. In de linkerrij staat het kopje bestemmingsplannen’. Hier kunnen de stukken vervolgens geraadpleegd worden in de rechterrij onder ‘plannen in procedure’.

Tegen de omgevingsvergunning kan gedurende de termijn van terinzagelegging, dat wil zeggen tot en met 19 januari 2012 beroep worden ingesteld door een belanghebbende die:

  • tijdig tegen het ontwerpbesluit zienswijzen heeft ingebracht;

  • aantoont dat hij hiertoe redelijkerwijs niet in staat is geweest.

Het beroepschrift moet worden gericht aan:

Rechtbank Rotterdam, sector Bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM te Rotterdam. Voor het in behandeling nemen van het beroep is griffierecht verschuldigd.

Het beroepschrift heeft geen schorsende werking. U kunt, indien u beroep heeft ingesteld tegen de omgevingsvergunning, tevens een verzoek om voorlopige voorziening (o.a. schorsing) indienen bij voornoemde rechtbank. Wordt dat verzoek gedurende de beroepstermijn ingediend dan treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Voor het in behandeling nemen van het verzoek is griffierecht verschuldigd.

Rotterdam, 7 december 2011

Dagelijks Bestuur deelgemeente Delfshaven.

Naar boven