Vooraankondiging bestemmingsplan

Wij bereiden een herziening voor van de bestemmingsplannen Centrum 1986, Westerdreef en Herziening begraafplaats. Bij het actualiseren en digitaliseren van deze plannen werd namelijk duidelijk dat het beter is ze samen te voegen in één nieuw bestemmingsplan Centrum 2011. Inhoudelijk verandert er niets.

Plangebied

Het plangebied wordt in het noorden begrensd door de Nassaustraat, in het oosten door de Oranjelaan, Gladiolenstraat, Laan van Rijckevorsel en aan de zuidzijde is de watergang ten zuiden van de Agathakerk, Heereweg, Lindenlaan. Ten westen wordt het gebied begrensd door de de Westerdreef en de Heereweg.

Procedure

Op grond van artikel 1.3.1 Bro wordt hier gemeld dat er op dit moment in de procedure nog geen gelegenheid is om zienswijzen in te dienen en dat er geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid wordt gesteld advies uit te brengen over dit voornemen.

Als het (voor)ontwerpbestemmingsplan klaar is leggen wij dat ter inzage. De kennisgeving hiervan publiceren wij in deze informatierubriek, de Staatscourant en op www.lisse.nl. Dan bestaat ook de mogelijkheid om zienswijzen in te dienen, zoals bedoeld in afdeling 3.4. van de Algemene wet bestuursrecht.

Naar boven