Besluit omgevingsvergunning De Tuut 3a te Appeltern

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente West Maas en Waal maken bekend dat ze het besluit hebben genomen om met toepassing van artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een omgevingsvergunning te verlenen voor:

Het bouwen van een tentoonstellingsruimte (expositie-, stallings- en onderhoudsloods) ten behoeve van de ‘Loeffen’ collectie.

De beschikking treedt na zes weken na de dag van bekendmaking in werking. Indien u het met dit besluit niet eens bent, kunt u binnen zes weken na bekendmaking daarvan beroep instellen. Het beroepsschrift moet in tweevoud worden ingediend bij de Sector Bestuursrechtspraak van de Rechtbank Arnhem. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Tegelijkertijd met of na indiening van een beroepsschrift kan voorlopige voorziening worden gevraagd bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Arnhem. Wanneer een voorlopige voorziening wordt gevraagd treedt de beschikking pas in werking nadat hierover een beslissing is genomen.

Het ontwerpbesluit is in te zien via www.westmaasenwaal.nl → Wonen en Leven → Bouwen en wonen → Ruimtelijke plannen → afwijkingsbesluiten (de IMRO code: NL.IMRO.0668.AFWAppDeTuut-OW01)

Beneden-Leeuwen, 7 december 2011

Burgemeester en wethouders van West Maas en Waal,

de secretaris,

P.G. Arissen.

De burgemeester,

Th.A.M. Steenkamp.

Naar boven