Kennisgeving Besluit hogere waarden Wet geluidhinder Afrikaanderwijk

Burgemeester en wethouders van Rotterdam maken bekend zij op grond van de Wet geluidhinder hogere grenswaarden hebben vastgesteld behorende bij het bestemmingsplan Afrikaanderwijk.

Het besluit betreft het vaststellen van een hogere toelaatbare geluidbelasting vanwege wegverkeerslawaai, industrielawaai en spoorweglawaai.

Het besluit met de daarbij behorende stukken ligt met ingang van 9 december 2011 tot en met 19 januari 2012 gedurende zes weken ter inzage bij:

  • Stadswinkel Centrum, Stadhuis Coolsingel 40 (zijde Doelwater, tegenover hoofdbureau politie). Op maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 16.00 uur, behalve op donderdag (van 09.00 uur tot en met 13.30 uur.

  • Deelgemeente Feijenoord, Maashaven O.z. 230, (iedere donderdag van 13.00 uur tot 20.00 uur. Alle andere dagen in de week van 9.00 uur tot 15.00 uur). Telefoonnummer 010-291 60 00.

Het Besluit hogere waarden is tevens beschikbaar via de gemeentelijke website

www.rotterdam.nl/bestemmingsplanneninprocedure en op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl

Aangezien tijdens de terinzagelegging van het ontwerpbesluit hogere waarden geen zienswijzen zijn ingediend, kunnen alleen belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingediend tegen het ontwerpbesluit, gedurende bovengenoemde termijn beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Degene die beroep heeft ingesteld kan bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening indienen. Een verzoek om voorlopige voorziening dat binnen de beroepstermijn is ingediend schort de werking van het besluit op totdat op het verzoek is beslist.

Voor het indienen van een beroepschrift en/of een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Rotterdam, 7 december 2011

Burgemeester en wethouders voornoemd,

namens dezen:

R. Voskuilen,

Clusterdirecteur Stadsontwikkeling.

Naar boven