Definitieve omgevingsvergunning en definitieve Verklaring Van Geen Bedenkingen ‘Uitbreiding Bastionhotel’

Uitgebreide procedure Wabo voor afwijken van het bestemmingsplan

Burgemeester en wethouders van Rijswijk maken bekend dat zij op 29 november 2011 een omgevingsvergunning en een definitieve Verklaring Van Geen Bedenkingen (VVGB) hebben verleend voor de uitbreiding van het bestaande Bastionhotel, gevestigd aan de Polakweg op het bedrijventerrein Plaspoelpolder. De vergunning is verleend via de uitgebreide procedure als bedoeld in artikel 2.12 eerste lid sub a onder 3° Wabo, waarvoor de VVGB nodig was.

De omgevingsvergunning is voorbereid volgens afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht. Dat betekent dat de ontwerpomgevingsvergunning en de ontwerp-Verklaring Van Geen Bedenkingen vanaf 30 september tot en met 10 november 2011 ter inzage hebben gelegen. Tijdens deze periode zijn geen zienswijzen ingediend.

De definitieve omgevingsvergunning is ongewijzigd gebleven ten opzichte van de ontwerpomgevingsvergunning. Omdat er geen zienswijzen zijn ingediend, kon de definitieve verklaring van geen bedenkingen door burgemeester en wethouders worden afgegeven (in plaats van door de raad).

Een belanghebbende die aantoont dat hij of zij redelijkerwijs niet in staat is geweest om gedurende de terinzagelegging van de ontwerpstukken een zienswijze in te dienen, kan binnen zes weken na publicatiedatum van deze bekendmaking (dus met ingang van 9 december 2011) een beroepschrift indienen bij de Rechtbank ’s-Gravenhage, postbus 20302, 2500 EH ’s-Gravenhage. Een beroepschrift dient de gronden van beroep en het kenmerk van het besluit tegen welke het zich richt te bevatten. Verder dient het beroepschrift te worden gedateerd en te worden voorzien van naam, adres en handtekening van de belanghebbende.

Rijswijk, 8 december 2011

Burgemeester en wethouders voornoemd,

G.W. van der Wel-Markerink,

burgemeester.

A. de Baat,

secretaris.

Naar boven