Ontwerpbestemmingsplan ‘Baardwijksestraat 78’

Zoals eerder via vooraankondiging als bedoeld in artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening en bij de inspraak over dit planvoornemen in november 2010 te kennen is gegeven, heeft het college van Waalwijk besloten medewerking te verlenen aan het tot stand komen van een bestemmingsplan ten behoeve van de realisatie van een patiowoning in het voormalige bakkerijgedeelte van het pand aan de Baardwijksestraat 78 te Waalwijk kadastraal bekend gemeente Waalwijk, sectie F, nummers 88 en 2324.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Baardwijksestraat 78’ met de daarop betrekking hebbende stukken ligt met ingang van vrijdag 11 februari a.s. gedurende 6 weken (t/m 24 maart 2011) ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis van Waalwijk, Taxandriaweg 6 (bezoekersingang Winterdijk). Deze receptie is geopend op werkdagen van 9:00 uur tot 13:00 uur. Voor inzage buiten deze werktijden kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimte & Economie in Waalwijk (0416-683 870). Tevens kan het ontwerp worden bekeken via www.waalwijk.nl/ruimtelijkeplannen. Voorts kan de digitale verbeelding van het plan worden bekeken via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende genoemde periode kan eenieder een zienswijze over dit ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Dat kan schriftelijk door de zienswijze binnen genoemde periode te zenden naar de Raad van de gemeente Waalwijk, postbus 10150 5140 GB Waalwijk.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze en/of een nadere toelichting op het plan kunt u contact opnemen met de heer mr. M. de Vries via mdevries@waalwijk.nl of telefonisch via 0416-683870.

Naar boven