Voornemen wijziging bestemmingsplan (BP1074) Hoorzik tussen 3 en 3a te Kerkdriel

Van 8 december 2011 tot en met 18 januari 2012 ligt het ontwerp wijzigingsplan ‘Kerkdriel wijziging 2011, Hoorzik tussen 3 en 3a’ ter inzage.

Het college is van plan de bestemming van het perceel tussen Hoorzik 3 en 3a te Kerkdriel (kadastraal bekend gemeente Maasdriel, sectie N, nummer 2667) te wijzigen in de bestemming ‘Bedrijventerrein II’ voor het oprichten van een bedrijfsgebouw en een bedrijfswoning.

In het geldende bestemmingsplan ‘Kerkdriel en Hoenzadriel’ heeft het perceel de bestemming ‘Agrarisch - bedrijf’. Het college kan op grond van de voorschriften van het geldende bestemmingsplan de bestemming wijzigen en bedrijfsbebouwing toestaan.

Inzien

Iedereen kan het ontwerpwijzigingsplan inzien tijdens de openingstijden in het gemeentehuis in Kerkdriel, Kerkstraat 45.

U kunt het bestemmingsplan ook vinden op onze website onder Wonen en Leven / Bouwen en bestemmingsplannen / Bestemmingsplannen inkijken. U kiest dan rechts in de zoekfunctie voor de kern Kerkdriel waarna alle bestemmingsplannen voor die kern getoond worden. U kiest vervolgens voor het bestemmingsplan ‘Kerkdriel wijziging 2011, Hoorzik tussen 3 en 3a’.

Reageren

Belanghebbenden kunnen tijdens de inzagetermijn reageren op het plan. Uw zienswijze stuurt u onder vermelding van ‘BP1074’ aan: het college van de gemeente Maasdriel, Postbus 10.000, 5330 GA Kerkdriel.

Wij ontvangen bij voorkeur schriftelijke zienswijzen, per e-mail is niet mogelijk!

Als u uw zienswijze mondeling wilt indienen, kunt u hiervoor contact opnemen met de behandelend ambtenaar.

Meer informatie

Voor meer informatie neemt u contact op met de behandelend ambtenaar, de heer M.R. Prins van het team Ruimte, telefoon 0418-638 825 of mailt u naar info@maasdriel.nl ter attentie van de heer M.R. Prins.

Naar boven