Besluit op aanvraag omgevingsvergunning (uitgebreide procedure)

Burgemeester en wethouders van Gemeente Geldrop-Mierlo maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht vergunning hebben verleend:

Voor:

verbouwen en uitbreiden boerderij naar restaurant

Locatie:

Broekstraat 87 in Mierlo

Type:

integraal

Activiteiten:

– bouwen

 

– aanleg

 

– veranderen gemeentelijk monument

 

– inrit/uitweg

 

– handelen in strijd met regels RO

Registratienummer:

20100076

Datum besluit:

1 december 2011

Verzenddatum:

7 december 2011

Een exploitatieplan als bedoeld in artikel 6.12 lid 1 Wet Ruimtelijke ordening is niet vastgesteld. Het verhaal van kosten van de grondexploitatie over de in vergunning begrepen gronden is anders verzekerd. Artikel 6.12 lid 2 sub a bepaalt in dat geval dat geen exploitatieplan hoeft te worden vastgesteld.

De beschikking ligt met ingang van donderdag 8 december 2011 ter inzage op de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, cluster Vergunningen, Hofstraat 4 in Geldrop. De afdeling is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 12.30 uur. Indien u buiten deze tijden de stukken wilt inzien kunt u daarvoor een afspraak maken met de administratie van het cluster Vergunningen via 14 040. De gegevens zijn tevens digitaal beschikbaar op de gemeentelijke website (wonen en mijn buurt/ruimtelijke plannen/ruimtelijke plannen in procedure).

Het besluit is ook digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl.

De beschikking is ten opzichte van de ontwerpbeschikking (niet) gewijzigd.

Tegen de beschikking kan binnen zes weken na de datum van verzending van het besluit rechtstreeks beroep worden ingesteld bij de administratieve rechter (Rechtbank ’s-Hertogenbosch, sector Bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch) door:

  • Degenen die zienswijzen hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking.

  • De adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid advies uit te brengen over de ontwerpbeschikking.

  • Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen de ontwerp beschikking.

  • Degenen die een zienswijze willen inbrengen tegen de wijzigingen die bij het nemen van het besluit ten opzichte van het ontwerp zijn aangebracht.

De beschikking treedt in werking na afloop van de beroepstermijn tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld én een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. In dat geval wordt de beschikking niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist. Een eventueel verzoek om voorlopige voorziening moet worden gericht aan de Voorzieningenrechter van de Rechtbank ’s-Hertogenbosch. Aan zowel het indienen van beroep als het indienen van een voorzieningenverzoek zijn kosten verbonden.

Een beroeps- en verzoekschrift tot het treffen van een voorlopige voorziening kan ook digitaal bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht worden ingediend. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD/E-herkenning). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Naar boven