Gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan Bouwhuispad 4

De gemeenteraad van Olst-Wijhe maakt bekend dat zij op 21 november 2011 hebben besloten het bestemmingsplan Bouwhuispad 4 gewijzigd vast te stellen. Het plan heeft betrekking op de percelen bekend als Bouwhuispad 3, 4, 5 in Olst en heeft als doel het splitsen van het voormalige koetshuis in maximaal 3 woningen.

Bij de vaststelling heeft de gemeenteraad ambtshalve onderstaande wijzigingen aangebracht:

Regels:

  • de onderzoeksgrens van archeologisch waarden is naar boven bijgesteld, conform vastgesteld beleid;

  • per abuis waren evenementen en windturbines toegestaan, deze mogelijkheid is uit het plan gehaald.

Het vastgestelde bestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 8 december 2011 tot en met 12 januari 2012 ter inzage bij ons klantcontactcentrum, in Olst (Holstohus, Jan Schamhartstraat 5b). Het plan, met het identificatienummer NL.IMRO.1773.BP2011001023-0301 is ook te raadplegen op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. De bronbestanden zijn beschikbaar via http://ro.olst-wijhe.nl/.

Gedurende de genoemde termijn kan beroep bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage) worden ingesteld door:

  • een belanghebbende die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht;

  • een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze bij de gemeenteraad naar voren te brengen;

  • een belanghebbende die bezwaar heeft tegen de wijzigingen die de gemeenteraad bij de vaststelling in het plan heeft aangebracht.

Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Als er gedurende de beroepstermijn met betrekking tot een besluit tot vaststelling van een bestemmingsplan bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, wordt de werking van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Naar boven