Ontwerpbestemmingsplan en ontwerpexploitatieplan Holtum Noord III

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen maken bekend dat zij bij besluit van 29 november 2011 hebben ingestemd met een ontwerp van het bestemmingsplan ‘Holtum Noord III’ (NL.IMRO.1883.HoltumNoordIII-ON01) en het ontwerp van het exploitatieplan ‘Holtum Noord III’. Tevens maken zij bekend dat ingevolge het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening het ontwerp van dit bestemmingsplan en het ontwerp van dit exploitatieplan ingevolge artikel 6.14 lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening ter visie ligt.

De plannen voorzien in de uitbreiding van het logistieke bedrijventerrein Holtum Noord. De uitbreiding van het bedrijventerrein is uitsluitend bedoeld voor logistieke bedrijven ten dienste van met name de industriële ontwikkeling van de regio (warehousing).

Het ontwerpbestemmingsplan en het ontwerpexploitatieplan hebben betrekking op het gebied dat globaal wordt begrensd door de A2, het Julianakanaal tot aan de rotonde grenzend aan het bedrijventerrein en vervolgens de Holtum Noordweg en het bestaande bedrijventerrein Holtum Noord II.

U kunt het ontwerp van het bestemmingsplan, bestaande uit een verbeelding (voorheen: plankaart), regels (voorheen: voorschriften) en een toelichting alsmede de bijbehorende onderzoeken en het ontwerp van het exploitatieplan inzien van donderdag 8 december 2011 gedurende zes weken (dus tot en met 18 januari 2012) bij de balie Vergunningen van de Stadswinkel Geleen (maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 12.00 uur, op donderdag van 17.00 tot 19.00 uur en op maandag t/m donderdag van 12.00 tot 17.00 uur op afspraak, Markt 1 te Geleen.

Tevens ligt het besluit van burgemeester en wethouders ter inzage.

Het ontwerpbestemmingsplan is tevens in te zien via: www.ruimtelijkeplannen.nl.

Binnen de termijn van terinzagelegging kan eenieder naar keuze schriftelijk of mondeling (maar bij voorkeur schriftelijk) zijn of haar zienswijzen naar voren brengen bij de gemeenteraad. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de raad van de gemeente Sittard-Geleen, postbus 18, 6130 AA Sittard.

Mondelinge zienswijzen die betrekking hebben op het ontwerpbestemmingsplan, kunnen naar voren worden gebracht bij het team Ruimtelijk Ontwerp, na telefonische afspraak met dhr. R. Friesen, telefoon (046) 4777777. Mondelinge zienswijzen die betrekking hebben op het ontwerpexploitatieplan, kunnen naar voren worden gebracht bij de afdeling Vastgoed en Projecten na telefonische afspraak met dhr. R. van der Loo, telefoon (046) 4777777. Van hetgeen mondeling naar voren wordt gebracht, wordt een verslag gemaakt.

7 december 2011

Burgemeester en wethouders van Sittard-Geleen.

Naar boven