Begrenzing bebouwde kom Boswet gemeente Slochteren

Gedeputeerde Staten van de provincie Groningen delen mede dat zij op grond van artikel 1, lid 5 van de Boswet hebben besloten de door de gemeenteraad van Slochteren op 7 juli 2011 vastgestelde geactualiseerde begrenzing van de bebouwde kommen ingevolge de Boswet goed te keuren, met uitzondering van het gedeelte gelegen binnen de begrenzing van het bestemmingsplan ‘Harkstede-scharmer’, voor zover betreffende de waardevolle wegbeplanting, die in de Provinciale Omgevingsverordening is aangeduid als ‘groen lint’.

Dit besluit treedt in werking op de dag na bekendmaking in het Provinciaal blad.

Belanghebbenden kunnen vanaf 7 december 2011 tot en met 18 januari 2012 beroep instellen bij de rechtbank in Groningen. Het beroepschrift moet worden ondertekend en tenminste bevatten: de naam en het adres van de indiener; de datum; een omschrijving van het besluit waar tegen het beroep is gericht alsmede de redenen van het beroep (motivering).

Als u een beroepschrift heeft ingediend, dan kunt u tevens de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Groningen verzoeken een voorlopige voorziening te treffen.

Het beroepschrift, alsmede een eventueel verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening moet worden ingediend bij de Rechtbank te Groningen, sector Bestuursrecht, Postbus 781, 9700 AT, Groningen.

De desbetreffende stukken liggen vanaf 7 december 2011 tot en met 18 januari 2012 op werkdagen tijdens kantooruren ter inzage in de mediatheek van het provinciehuis te Groningen.

Voor nadere informatie kunt u zich wenden tot de afdeling Landelijk Gebied en Water van de provincie Groningen (tel. 050-3164543).

Naar boven