Ontwerpomgevingsvergunning/bestemmingsplanafwijkingsbesluit

Burgemeester en wethouders van Leudal maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, juncto artikel 6.14 van het besluit omgevingsrecht bekend dat zij op grond van artikel 2.12 eerste lid onderdeel a, sub 3 voornemens zijn een omgevingsvergunning te verlenen, waarbij wordt afgeweken van het ter plekke geldende bestemmingsplan ten behoeve van de navolgende plannen:

  • het plaatsen van een woonwagen op de Bosrand 4 te Haelen;

  • het plaatsen van een woonwagen op de Bosrand 8 te Haelen.

  • het plaatsen van een pipowagen op het adres Walk 6 te Heythuysen

De ontwerpomgevingsvergunning/bestemmingplanafwijkingsbesluit alsmede alle daarop betrekking hebbende stukken ligt met ingang van donderdag 8 december 2011 tot en met woensdag 18 januari 2012 ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis te Heythuysen, Leudalplein 1 te Heythuysen. De stukken kunnen elke werkdag worden ingezien van 9.00 tot 13.00 uur en op donderdag tevens tot 19.00 uur.

Daarnaast is het plan te raadplegen op de gemeentelijke website www.leudal.nl onder het kopje Wonen en Leven-Bouwen en Wonen- Ruimtelijke Plannen-Bosrand 4/Bosrand 8 te Haelen, Walk 6 te Heythuysen.

Iedereen kan gedurende de termijn van de terinzagelegging schriftelijk of mondeling zijn zienswijze tegen de ontwerpomgevingsvergunning/bestemmingplanafwijkingsbesluit kenbaar maken bij burgemeester en wethouders van de gemeente Leudal, Postbus 3008, 6093 ZG Heythuysen. Degene die een mondelinge zienswijze wil geven kan dit doen na het maken van een afspraak. Dit kunt u doen via het telefoonnummer (0475) 859755.

Heythuysen, 7 december 2011

Naar boven