Ontwerpbestemmingsplan Wonen Zuid, Uitgeest

Burgemeester en wethouders van de gemeente Uitgeest maken bekend dat ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, met ingang van 9 december 2011 voor een periode van zes weken voor eenieder het ontwerpbestemmingsplan Wonen Zuid (kenmerk: NL.IMRO.0450.10BPWONENZUID-ON01) met bijbehorende stukken ter inzage ligt.

Het plangebied betreft globaal de woongebieden Kleis, Waldijk, Weeg en Assum. Het bestemmingsplan zal alle ter plaatse geldende bestemmingsplannen vervangen. Het doel van het bestemmingsplan is consoliderend te bestemmen. Dat wil zeggen dat zoveel mogelijk het bestaande beleid en de bestaande rechten worden overgenomen. Er worden geen nieuwe ontwikkelingen met dit bestemmingsplan mogelijk gemaakt.

Het ontwerpbestemmingsplan Wonen Zuid met bijbehorende stukken ligt op de volgende wijzen ter inzage:

  • Via de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl;

  • Als pdf-bestand op de gemeentelijke website www.uitgeest.nl;

  • Bij de receptie van het gemeentehuis aan de Middelweg 28 te Uitgeest op maandag t/m donderdag tussen 9.00 en 12.30 en van 13.30 tot 17.00 uur en op vrijdag tussen 9.00 en 12.00 uur.

Op de volgende wijze kunt u uw zienswijze kenbaar maken:

  • Schriftelijke zienswijze dient te worden gericht aan de gemeenteraad en kan worden ingezonden via Postbus 7, 1910 AA Uitgeest, onder vermelding van ‘zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan Wonen Zuid’. Uw zienswijze dient van een handtekening te zijn voorzien.

  • Mondelinge zienswijze kan (op afspraak) naar voren worden gebracht in het gemeentehuis (Middelweg 28 te Uitgeest). U kunt hiervoor contact opnemen met de heer R. Koelman, bereikbaar op het telefoonnummer 14 0251.

  • Er kunnen géén zienswijzen per e-mail ingediend worden.

Nadere informatie

Voor overige inlichtingen kunt u contact opnemen met de heer R. Koelman, bereikbaar op het telefoonnummer 14 0251.

Naar boven