Omgevingsvergunning voor het bouwen van twee woningen (2-onder-1 kapwoning) Beverwijkerstraatweg 44 in Castricum

Burgemeester en wethouders van Castricum maken bekend dat de omgevingsvergunning voor de bouw van twee woningen (2-onder-1 kapwoning), tezamen met de bijbehorende ruimtelijke onderbouwing en het Besluit Hogere Waarde is verleend (verzonden 29 november 2011).

De stukken zullen vanaf 7 december 2011 tot en met 18 januari 2012 ter inzage liggen op het gemeentehuis van Castricum, Raadhuisplein 1, gedurende de openingstijden.

  • maandag tot en met woensdag van 09.00 uur t/m 16.00 uur;

  • donderdag van 9.00 uur tot 20.00 uur;

  • vrijdag van 9.00 uur tot 12.30 uur.

(Let op: vanaf 1 januari 2012 zijn de openingstijden gewijzigd, raadpleeg hiervoor de website).

Tevens is het plan te raadplegen op www.castricum.nl.

Beroep

Indien u het niet eens bent met het bovenstaande besluit, kunt u hiertegen een beroepschrift indienen bij de Sector Bestuursrecht van de Rechtbank te Alkmaar (Postbus 251, 1800 BG). De termijn voor het indienen van een beroepschrift bedraagt 6 weken, en vangt aan op de dag na die van verzending van dit besluit. Voor de behandeling van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

Voorlopige voorziening

De werking van dit besluit wordt door indiening van een beroepschrift niet opgeschort. Op grond van artikel 8:81 van de Algemene wet bestuursrecht kan daarvoor, indien onverwijlde spoed dat gelet op de betrokken belangen vereist, een zgn. verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzieningenrechter van de Rechtbank, Sector Bestuursrecht (Postbus 251, 1800 BG Alkmaar); voorwaarde voor indiening van zo’n verzoek is wel, dat tevens een beroepschrift is ingediend. Voor de behandeling van een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Digitaal

U kunt ook digitaal het beroep- en verzoekschrift indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Naar boven