Ontwerpwijzigingsplan ‘Woningen achter De Gouden Helm, Helenaveen’

Burgemeester en wethouders van Deurne maken bekend, dat met ingang van 9 december 2011 het ontwerpwijzigingsplan ‘Woningen achter De Gouden Helm, Helenaveen’ en de hierbij horende stukken voor eenieder gedurende zes weken ter inzage liggen. Het gebied waarop het wijzigingsplan betrekking heeft, wordt begrensd aan de noordzijde door de bebouwing aan de Oude Peelstraat, aan de oostzijde door de bebouwing aan het Hannes Joostenplein, aan de zuidzijde door de Hoveniersstraat en aan de westzijde door het Tuinderspad. Het doel van dit wijzigingsplan is het bieden van een planologisch-juridische basis voor de bouw van 30 extra woningen binnen de ontwikkelingslocatie ten zuiden van de Oude Peelstraat te Helenaveen.

Voor de exacte ligging van de grenzen van het plangebied verwijzen wij u naar de plankaart/verbeelding welk deel uitmaakt van dit ontwerpwijzigingsplan.

Ter inzage

Het ontwerpwijzigingsplan en de hierbij horende stukken liggen tijdens de openingstijden ter inzage bij het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis van Deurne. Ook zijn deze langs elektronische weg te raadplegen op de gemeentelijke website (www.deurne.nl).

Indiening zienswijzen

Eenieder kan gedurende de termijn van terinzagelegging mondeling of schriftelijk een zienswijze tegen het ontwerpwijzigingsplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunt u richten aan het College van burgemeester en wethouders van Deurne (Postbus 3, 5750 AA Deurne). Voor een mondelinge zienswijze of nadere informatie kunt u via ons algemene telefoonnummer (0493-489 711) tijdens kantooruren contact opnemen met de heer Smit van de afdeling Economie.

Naar boven