Ontwerpbestemmingsplan ‘Doorgaande fietsverbinding Castricum Akersloot fase 2’

Burgemeester en wethouders hebben ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan ‘Doorgaande fietsverbinding Castricum Akersloot fase 2’. Voordat het bestemmingsplan ter vaststelling wordt aangeboden aan de raad, wordt een ieder in de gelegenheid gesteld kennis te nemen van het ontwerpbestemmingsplan.

De gemeente Castricum wil tussen Castricum en Akersloot een veiligere en kortere fietsverbinding realiseren. De eerste fase, de aanleg van een nieuw fietspad tussen de Uitgeesterweg en de Korte Brakersweg, is inmiddels gerealiseerd.

Deze tweede fase, bestaat uit:

  • de aanleg van een vrijliggend fietspad langs de Korte Brakersweg en

  • de aanleg van een vrijliggend fietspad langs de Startingerweg, tussen de Uitgeesterweg en het talud van het viaduct over de A9.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt van 8 december 2011 t/m 18 januari 2012 ter inzage op het gemeentehuis, Raadhuisplein 1 in Castricum gedurende de openingstijden:

  • maandag tot en met woensdag van 09.00 uur t/m 16.00 uur;

  • donderdag van 9.00 uur tot 20.00 uur;

  • vrijdag van 9.00 uur tot 12.30 uur.

Tevens is het plan te raadplegen op www.castricum.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijze

Gedurende de inzagetermijn kan een ieder mondeling of schriftelijk een zienswijze indienen bij de gemeenteraad (Postbus 1301, 1900 BH Castricum), onder vermelding van ontwerpbestemmingsplan ‘Doorgaande fietsverbinding Castricum Akersloot fase 2’. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze (op afspraak) en voor meer informatie: dhr. R. van den Haak, afdeling Ontwikkeling, tel. 14 0251.

Naar boven