Onherroepelijk bestemmingsplan ‘Buitengebied, locatie Den Dam 5 Breedenbroek’

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oude IJsselstreek maken bekend, dat het er geen beroep is ingesteld tegen het bestemmingsplan ‘Buitengebied, locatie Den Dam 5 Breedenbroek’, vastgesteld door de gemeenteraad op 15 september 2011. Het bestemmingplan is hierdoor op 11 november 2011 onherroepelijk geworden.

Begrenzing en inhoud van het bestemmingsplan

Het plangebied van het bestemmingsplan ‘Buitengebied, locatie Den Dam 5 Breedenbroek’ heeft betrekking op het perceel Den Dam 5 in Breedenbroek. Het perceel ligt ten noorden van de kern Breedenbroek en ten zuiden van de kern Sinderen. Het vastgestelde bestemmingsplan maakt het mogelijk de huidige functie van het perceel Den Dam 5 in Breedenbroek te wijzigen, waardoor een zorgboerderij gerealiseerd kan worden. Momenteel heeft het betreffende perceel een woonfunctie. Op de zorgboerderij kunnen mensen met een lichte verstandelijke beperking onder begeleiding arbeidsmatig werkzaamheden verrichten.

Ter inzage

Het bestemmingsplan ‘Buitengebied, locatie Den Dam 5 Breedenbroek’ ligt ter inzage bij de Publieksbalie in het gemeentehuis in Gendringen, Staringstraat 25. Het bestemmingsplan is in elektronische vorm te raadplegen en te verkrijgen via de website van de gemeente (www.oude-ijsselstreek.nl) onder ‘De gemeente, Wonen en ruimtelijke ontwikkelingen, Bestemmingsplannen’. De elektronische vorm is hierbij juridisch bindend.

Voor de actuele openingstijden van het gemeentehuis kunt u kijken op www.oude-ijsselstreek.nl.

Naar boven