Bekendmaking ontwerpbestemmingsplan Woudenberg Dorp 2011 en Dorp 2008 - 1e herziening

Burgemeester en wethouders van Woudenberg maken bekend dat zij, ten behoeve van de reparatie van het bestemmingplan Dorp 2008, het ontwerpbestemmingsplan Woudenberg Dorp 2011 en het ontwerpbestemmingsplan Woudenberg Dorp - 1e herziening, hebben vastgesteld. De ontwerpbestemmingsplannen liggen van 7 december 2011 tot en met 17 januari 2012 ter inzage.

Toelichting

Beide bestemmingsplannen repareren het bestemmingsplan Woudenberg Dorp, zoals dit is vastgesteld in 2008, op onderdelen. Zo wordt het ondermeer niet langer mogelijk om binnen één bouwvlak meerdere woningen te bouwen en wordt er een woning die ten onrechte niet was voorzien van een bouwvlak wel van een bouwvlak voorzien. Daarnaast is bijvoorbeeld gebleken dat enkele bouwhoogtes zoals deze in het bestemmingsplan zijn opgenomen niet overeenkomen met de werkelijke hoogte, ook dit wordt hersteld. Voor een volledig overzicht van de reparaties verwijzen wij u naar de ontwerpbestemmingsplannen.

Ter inzage

De ontwerpbestemmingsplannen liggen vanaf 7 december 2011 zes weken ter inzage in het gemeentehuis van Woudenberg en zijn tevens beschikbaar op www.woudenberg.eu. Het ontwerpbestemmingsplan Woudenberg Dorp 2011 is tevens te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijze

Gedurende de termijn van zes weken kunt u schriftelijk of mondeling gemotiveerde zienswijzen met betrekking tot het ontwerpplan naar voren brengen. U kunt uw schriftelijke zienswijze indienen bij de gemeenteraad, Postbus 16, 3930 EA Woudenberg. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze dient tijdig, bij voorkeur een week voor het einde van de terinzageligging, een afspraak gemaakt te worden met mevrouw M. Valé. Dit kan via telefoonnummer (033-2869184). Van een mondelinge zienswijze wordt een bondig verslag gemaakt.

Naar boven