Voorgenomen besluit project Vloeiveldweg 8, Tilburg

Deponie Zuid NV Tilburg

Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant maken bekend dat zij voornemens zijn in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) een besluit te nemen op een project gelegen aan de Vloeiveldweg8 te Tilburg. Dit project betreft het uitbreiding van de inrichting met een bio-energiecentrale, biomass conversion center en installaties voor de productie, opslag en afvoer van vloeibaar biogas. Verder vergroting van het depot brandbaar afval en aanpassingen in de infrastructuur.

De ontwerpbeschikking en de bijbehorende stukken liggen vanaf 6 december 2011 tot 17 januari 2012 ter inzage tijdens de openingstijden in de Stadswinkel Centrum aan hetStadhuisplein 128 (ingang bij het paleis) in Tilburg.

De openingstijden van de Stadswinkel Centrum zijn: maandag van 13 tot 18 uur, dinsdag, woensdag en vrijdag van 10 tot 18 uur, donderdag van 13 tot 20 uur. Ook is het mogelijk de stukken in te zien in het Provinciehuis van Noord-Brabant, Brabantlaan 1 te 's-Hertogenbosch. U kunt daarvoor contact opnemen met de heer M.W.J.M. Romviel van het bureau Vergunningverlening Procesindustrie en Afvalverwerking, ((073) 680 86 13).

Eenieder kan tot 17 januari 2012 ten aanzien van de ontwerpbeschikking schriftelijk of mondeling zienswijzen inbrengen bij Gedeputeerde Staten. Voor het mondeling inbrengen van zienswijzen bestaat binnen deze periode de mogelijkheid tot het houden van een hoorzitting. Een verzoek daartoe dient binnen drie weken na begindatum terinzagelegging bij Gedeputeerde Staten te worden ingediend.

Belanghebbenden die tijdig zienswijzen hebben ingebracht, kunnen later beroep instellen tegen de definitieve beschikking.

Aan deze procedure is het kenmerk C2040336 gekoppeld. U dient bij correspondentie dit kenmerk te vermelden.

's-Hertogenbosch, november 2011

Naar boven