Ontwerp-omgevingsvergunning appartementencomplex Molenweg 8, 8a, 8b, Laren

Burgemeester en wethouders hebben het voornemen om een omgevingsvergunning te verlenen voor bouwen in afwijking van het bestemmingsplan met toepassing van artikel 2.12 lid 1 onderdeel a onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) ten behoeve van de realisatie van een appartementencomplex van 4 seniorenwoningen aan de Molenweg 8, 8a, 8b (kadastraal gemeente Laren sectie G, nrs. 3802 en 3803).

De realisatie van het appartementencomplex is in strijd met het vigerende bestemmingsplan ‘Steenbergen’.

De gemeenteraad heeft bij besluit van 23 november jl. een (ontwerp)verklaring van geen bedenkingen afgegeven voor het verlenen van deze omgevingsvergunning met toepassing van artikel 2.12 lid 1 onderdeel a onder 3° Wabo.

De ontwerp-omgevingsvergunning, de aanvraag, de ruimtelijke onderbouwing en het raadsbesluit inzake de verlening van een (ontwerp-)verklaring van geen bedenkingen ligt met bijbehorende stukken vanaf dinsdag 6 december 2011 gedurende zes weken (tot en met maandag 16 januari 2012) ter inzage. De stukken kunt u gedurende de genoemde periode inzien bij de balie Vergunningen in het kantoor van de BEL Combinatie, Zuidersingel 5, Eemnes. U kunt hier terecht van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 12.30 uur. De stukken staan ook op de gemeentelijke website (www.laren.nl).

Indienen van een zienswijze

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen omtrent de voorgenomen realisatie van het appartementencomplex. U kunt uw zienswijze indienen bij het college van Laren, postbus 71, 3755 ZH Eemnes, onder vermelding van ‘Appartementencomplex Molenweg 8, 8a, 8b’. Het is niet mogelijk telefonisch of via de e-mail uw zienswijze kenbaar te maken. Indien er zienswijzen worden ingediend, zal in verband hiermee een heroverweging plaatsvinden van het te nemen besluit tot verlening van de omgevingsvergunning. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het team Ruimte, tel. 035-7513291.

Naar boven