Inspraak voorontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied’

Burgemeester en wethouders van Gennep maken bekend, dat iedereen in de gelegenheid wordt gesteld om te reageren op het voorontwerpbestemmingsplan ‘Buitengebied’.

Het plangebied beslaat het buitengebied van de gemeente Gennep. Voor het plangebied gelden diverse verouderde bestemmingsplannen. Aan de actualisatie ligt vooral ten grondslag de wens om te beschikken over een gedragen bestemmingsplan voor het buitengebied dat volledig voldoet aan nieuw beleid en wetgeving. Het nieuwe plan moet een goed en daarmee handhaafbaar beleidskader bieden en inspelen op de wensen en mogelijkheden.

Het voorontwerpbestemmingsplan ligt met ingang van 10 februari 2011 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage tijdens openingstijden (maandag van 9.00 uur tot 12.00 uur en van 16.00 uur tot 19.00 uur, dinsdag, donderdag en vrijdag van 9.00 uur tot 12.00 uur, woensdag van 13.30 uur tot 16.30 uur) bij het Omgevingsloket in het gemeentekantoor van Gennep, Ellen Hoffmannplein 1 te Gennep. Voor inzage van het plan buiten openingstijden kan een afspraak gemaakt worden op telefoonnummer 0485-494141. Daarnaast is het bestemmingsplan raadpleegbaar en beschikbaar op de volgende wijzen:

  • Digitaal (in de wettelijk voorgeschreven digitale vorm) op de landelijke website

    www.ruimtelijkeplannen.nl

  • Digitaal op de gemeentelijke website www.gennep.nl onder het kopje ‘digitaal loket’ → bestemmingsplannen → Buitengebied. Op de gemeentelijke website is een link naar de landelijke website opgenomen waardoor u direct bij het juiste plan terecht komt.

  • digitaal bij het Omgevingsloket in het gemeentekantoor van Gennep, Ellen Hoffmannplein 1 te Gennep.

De bronbestanden van het bestemmingsplan zijn digitaal beschikbaar op

http://ro-online.robeheer.nl/0907/

Het identificatienummer van het bestemmingsplan is: NL.IMRO.0907.BP10001ALGBUI-VO01

Iedereen kan gedurende de termijn van zes weken een schriftelijke inspraakreactie indienen bij burgemeester en wethouders van Gennep, Postbus 9003, 6590 HD Gennep. Tevens is er de gelegenheid om mondeling een reactie in te dienen. U kunt hiervoor een afspraak maken op telefoonnummer 0485-494 141.

Gennep, 9 februari 2011

Burgemeester en wethouders van Gennep.

Naar boven