Vaststelling wijzigingsplan Prinsenhof 4 te Gassel

Burgemeester en wethouders van Grave brengen ter openbare kennis dat zij besloten hebben om met toepassing van artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening een wijzigingsplan vast te stellen voor het perceel Prinsenhof 4 te Gassel (NL.IMRO.0786.WPPrinsenhof4-va01). Het wijzigingsplan houdt in dat de vorm van het toegekende agrarisch bouwblok in het bestemmingsplan ‘Buitengebied 1998’ wordt veranderd (dus niet vergroot).

Inzien

De stukken die betrekking hebben op dit plan kunt u inzien vanaf woensdag 7 december 2011 tot en met dinsdag 17 januari 2011 bij de publieksbalie, van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 13.00 uur, op dinsdag van 16.00 uur tot 19.30 uur en op afspraak. Het vastgestelde wijzigingsplan ‘Prinsenhof 4 te Gassel’ kunt u ook bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Reactiemogelijkheid

Tijdens de inzagentermijn kan beroep tegen het vastgestelde wijzigingsplan worden ingediend bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State:

  • door diegenen die tijdig een zienswijze hebben ingediend op het ontwerpwijzigingsplan;

  • tegen wijzigingen die bij de vaststelling in het wijzigingsplan zijn aangebracht;

  • door belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest overeenkomstig het bepaalde bij artikel 3.6 lid 5 van de Wet ruimtelijke ordening hun zienswijzen bij het college van burgemeester en wethouders in te dienen.

Het beroep kunt u richten aan de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20.019, 2500 EA 'S-GRAVENHAGE. Een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Als u dit wenst kunt u, tegelijk met de indiening van uw beroepschrift, een voorlopige voorziening aanvragen bij de Raad van State.

Informatie

Meer informatie over dit plan kunt u verkrijgen bij mevr. D. Wessels, cluster Ruimtelijke Ontwikkeling (0486) 477 277.

Naar boven