Niet vastgesteld bestemmingsplan ‘Zaltbommel, De Virieusingel naast 6’

De gemeenteraad van Zaltbommel heeft in zijn vergadering van 3 november 2011 besloten het voorstel tot het vaststellen van het gewijzigde bestemmingsplan ‘Zaltbommel, De Virieusingel naast 6’ te verwerpen. Dit betekent dat het bestemmingsplan niet is vastgesteld.

Inzage

Het besluit om het bestemmingsplan ‘Zaltbommel, De Virieusingel naast 6’ niet vast te stellen ligt van donderdag 8 december 2011 tot en met woensdag 18 januari 2012 tijdens de openingstijden ter inzage bij de afdeling Publiekszaken op het gemeentekantoor van Zaltbommel, Hogeweg 11 te Zaltbommel.

Beroep

Bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag kan van vrijdag 9 december 2011 tot en met donderdag 19 januari 2012 beroep worden ingesteld. Indien beroep is ingesteld kan tevens een verzoek om een voorlopige voorziening worden gedaan bij de Voorzitter van de Afdeling. Het beroep of verzoek moet tenminste bevatten naam en adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het bestreden besluit en de gronden van het bezwaar of beroep.

Het instellen van beroep is mogelijk voor belanghebbenden.

Zaltbommel, 7 december 2011

Burgemeester en wethouders van Zaltbommel.

Naar boven