Bestemmingsplan ‘Buitengebied Bladel 2010’ - gewijzigde bestemming Dominépad 4 te Hoogeloon

Burgemeester en wethouders van Bladel maken bekend dat zij op grond van het bepaalde in afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht en het bepaalde in artikel 3.6 lid 1 onder a van de Wet ruimtelijke ordening, met behulp van de wijzigingsbevoegdheid in artikel 7.8.2 van het bestemmingsplan ‘Buitengebied Bladel 2010’, de bestemming wijzigen van het perceel Dominépad 4 te Hoogeloon, kadastraal bekend gemeente Hoogeloon, sectie H nummer 441. De bestemming ‘Bedrijf’ met de functieaanduiding ‘houtconserveringsbedrijf’ wordt gewijzigd in de bestemming ‘Bedrijf’ met de functieaanduidingen ‘groothandel in hout en bouwmaterialen’ en ‘overige groothandel’. Hiermee ontstaat de mogelijkheid voor een andere, lichtere, vorm van bedrijvigheid op het perceel.

Tegen het ontwerpplan zijn geen zienswijzen ingediend. Het vastgestelde besluit, de toelichting daarop en de bijbehorende plankaart liggen van 6 december 2011 tot en met 16 januari 2012 ter inzage bij de Centrale Balie in het gemeentehuis te Bladel. U kunt de stukken ook bekijken via http://1728.ropubliceer.nl/.

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan tegen dit besluit beroep worden ingesteld door belanghebbenden die aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tot het indienen van zienswijzen. Het beroep moet worden ingesteld bij de rechtbank ’s-Hertogenbosch, Sector bestuursrecht, Postbus 90125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch. Degenen die beroep hebben ingesteld kunnen, binnen dezelfde termijn, ook een voorlopige voorziening aanvragen bij de voorzieningenrechter van de rechtbank ’s-Hertogenbosch, Sector bestuursrecht.

Bladel, december 2011

Naar boven