Vastgesteld projectbesluit en verleende bouwvergunning Nikadel 19 te De Koog

Burgemeester en Wethouders van Texel maken bekend, dat zij bij besluit van 22 november 2011 het volgende projectbesluit hebben vastgesteld:

Nikadel 19 in De Koog: voor het gedeeltelijk uitbreiden van een Lidl supermarkt en verlenen van een reguliere bouwvergunning voor dit project. In de ontwerpfase zijn hiertegen geen zienswijzen ingediend.

De verleende bouwvergunning en het vastgestelde projectbesluit liggen met ingang van dinsdag 6 december 2011 gedurende 6 weken ter inzage. De besluiten met de bijbehorende stukken zijn ook via de gemeentelijke website en via www.ruimtelijkeplannen.nl te raadplegen.

Beroep

Belanghebbenden die het niet eens zijn met het bovengenoemde besluiten en tegen de ontwerpbouwvergunning(en) en/of de ontwerp ontheffing(en) een zienswijze hebben ingediend, alsmede belanghebbenden die niet verweten kan worden geen zienswijze te hebben ingediend, kunnen beroep instellen. Dit beroep dient binnen zes weken na de dag dat het besluit ter inzage is gelegd ingediend te worden bij de rechtbank in Alkmaar (Postbus 251, 1800 BG Alkmaar). Het beroepschrift dient in ieder geval te bevatten de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van het besluit waartegen het beroep is gericht, de gronden van het beroep en zo mogelijk een afschrift van het bestreden besluit. De indiener van een dergelijk verzoekschrift krijgt een nota voor griffierechten.

Voorlopige voorziening

Als een beroepschrift is ingediend, is het in spoedeisende gevallen mogelijk om daarnaast een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening in te dienen bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank te Alkmaar (Postbus 251, 1800 BG Alkmaar). De indiener van een dergelijk verzoekschrift krijgt een nota voor griffierechten.

Naar boven