Ontwerpomgevingsvergunning Suderhiem West

Burgemeester en wethouders van de gemeente Smallingerland zijn voornemens een omgevingsvergunning te verlenen voor de bouw van een wooncomplex met 16 zelfstandige appartementen in de vorm van begeleid wonen voor verstandelijk gehandicapten aan ’t Suderhiem te Drachten.

Dit betreft een deelproject in het kader van de wijkvernieuwing De Bouwen.

De ontwerpbeschikking, inclusief bijbehorende stukken, ligt tijdens kantooruren op werkdagen van 8.30 uur tot 16.00 uur en op donderdag tot 18.30 uur ter inzage in het gemeentehuis (centrale publieksbalie) aan de Gauke Boelensstraat 2 te Drachten. Ook kunt u de ontwerpbeschikking inzien op onze gemeentelijke website (www.smallingerland.nl, onder Bouwen&Milieu) en is het ontwerp op de landelijke voorziening, www.ruimtelijkeplannen.nl, gepubliceerd met planid NL.IMRO.0090.PB2011SBO005-0301.

Gedurende onderstaande termijn kan eenieder schriftelijk/mondeling zienswijzen tegen de ontwerpbeschikking indienen.

Uw schriftelijke zienswijzen kunt u sturen naar het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Smallingerland, Postbus 10.000, 9200 HA te Drachten. Voor meer informatie over de ontwerpbeschikking of het maken van een afspraak voor het mondeling indienen van zienswijzen, kunt u een afspraak maken met een medewerker van de afdeling Ontwikkeling, tel. (0512) 581 234.

Ter inzage liggende stukken: ontwerpbeschikking, inclusief bijbehorende stukken

Inzage- en reactietermijn: van vrijdag 2 december tot en met donderdag 12 januari 2012

Reactiemogelijkheid: schriftelijke of mondelinge zienswijze

ONT/EdH

Naar boven