Ontwerpbestemmingsplan ‘Groot Agteveld-Woongebied’

Vanaf 1 december 2011 tot en met 11 januari 2012 ligt het ontwerpbestemmingsplan ‘Groot Agteveld-Woongebied’ ter inzage.

Het bestemmingsplan is een onderdeel van het project Groot Agteveld en maakt de ontwikkeling mogelijk van 205 woningen aan de zuidzijde van Achterveld.

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken kunt u digitaal raadplegen via internet op:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0327.119-0202

De officiële bronbestanden kunt u downloaden op:

http://www.leusden.nl/durp/plans/NL.IMRO.0327.119-0202

Ten behoeve van dit ontwerpbestemmingsplan wordt gelijktijdig een procedure voor een hogere grenswaarde gevolgd. Deze procedure voor de hogere grenswaarde maakt een hogere geluidbelasting mogelijk binnen een klein gedeelte van het plangebied. De stukken voor die procedure liggen vanaf 1 december 2011 tot en met 11 januari 2012 ter inzage.

Het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken alsmede de stukken voor de hogere grenswaardenprocedure zijn gedurende de genoemde periode in te zien bij de balie van de afdeling ruimtelijke ontwikkeling van de gemeente Leusden (de balie is op werkdagen van 09:00 uur tot 13:00 uur geopend).

Gedurende de genoemde termijn kan eenieder bij de gemeenteraad van Leusden naar keuze mondeling of schriftelijk zienswijzen omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Omtrent de hogere grenswaardenprocedure kunnen belanghebbenden naar keuze mondeling of schriftelijk zienswijzen kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden toegestuurd aan de gemeente Leusden, afdeling ruimtelijke ontwikkeling, postbus 150, 3830 AD Leusden. Voor het mondeling overbrengen van zienswijzen kan, tot drie werkdagen vóór afloop van de termijn van de terinzagelegging, telefonisch via nummer 14 033 een afspraak worden gemaakt.

Naar boven