Ontwerpbesluit Cuneraweg 262

Naar aanleiding van het besluit van burgemeester en wethouders van de gemeente Rhenen van 20 september 2011 liggen van donderdag 8 december 2011 tot en met woensdag 18 januari 2012 voor het perceel Cuneraweg 262 in Rhenen ter inzage:

  • Een reguliere bouwaanvraag voor de (her)bouw van een vrijstaande woning;

  • Een ontwerpprojectbesluit ex artikel 3.10 Wet ruimtelijke ordening ten behoeve van het bouwplan voor de (her)bouw van een vrijstaande woning.

Het verzoek is niet in overeenstemming met het geldende bestemmingsplan. De aanvraag is daarom aangemerkt als een verzoek om projectbesluit ex artikel 3.10 van de Wet ruimtelijke ordening (van voor 1 oktober 2010).

Zienswijze

Eenieder kan gedurende de termijn over bovengenoemde voornemens schriftelijk of mondeling haar/zijn zienswijze indienen. Schriftelijke zienswijze kunnen gestuurd worden naar Gemeente Rhenen, postbus 201, 3910 AE RHENEN, onder vermelding van ‘zienswijze team Economie en Ruimte’. Tevens kunt u mondeling uw zienswijze indienen. Neemt u hiervoor contact op met Hugo Bartelink, tel. 0317 681 724.

Afschriften van de stukken zijn tegen betaling van de daarvoor verschuldigde leges algemeen verkrijgbaar.

De stukken liggen tijdens de openingstijden van het gemeentehuis ter inzage. Tevens kunnen de stukken digitaal worden geraadpleegd op www.rhenen.nl onder Actueel → Ter Inzage.

Naar boven