Wijziging bestemming ‘Natuur’ in bestemmingsplan ‘Buitengebied-Noord’

Planologische wijzigingsprocedure

Het college van burgemeester en wethouders heeft op 6 september 2011 met toepassing van de wijzigingsbevoegdheid ex artikel 3.6 lid 1 sub a Wet ruimtelijke ordening besloten de bestemming ‘Natuur’ in het bestemmingsplan ‘Buitengebied-Noord’ te wijzigen in de bestemming ‘Agrarisch gebied met waarden - Landschapswaarden’ voor het realiseren van een agrarische bouwkavel op de Achterdichting 305 te Oostzaan.

Inzage: Het vaststellingsbesluit, het wijzigingsplan met het IDN NL.IMRO.0431.BW2011003002-0401 en de bijbehorende stukken kunnen met ingang van donderdag 8 december 2011 gedurende een periode van 6 weken worden ingezien in het gemeentehuis van Oostzaan aan de Kerkbuurt 4 te Oostzaan en op de website www.oostzaan.nl (http://gemeente.oostzaan.nl/stukken_ter_inzage). Ook is het plan direct raadpleegbaar op http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planid=NL.IMRO.0431.BW2011003002-0401.

Zienswijze: Binnen de hierboven genoemde inzagetermijn kunnen belanghebbenden beroep instellen tegen het vaststellingsbesluit bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Bij de voorzitter van dezelfde afdeling kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend. Als dit binnen de beroepstermijn gebeurt, treedt het besluit van burgemeester en wethouders niet in werking totdat op dit verzoek is beslist.

Het college van burgemeester en wethouders,

namens dezen:

de secretaris.

R. Schaatsbergen.

De burgemeester,

P. Mohlmann.

Naar boven