Omgevingsvergunning oprichten woning met bijgebouw - Vleerdamsedijk 40, Rockanje

Definitief besluit omgevingsvergunning ex artikel 2.12 lid 1 onder a onder 3 Wabo

Burgemeester en wethouders van Westvoorne maken bekend dat krachtens afdeling 3.4 Algemene wet bestuursrecht een omgevingsvergunning met goede ruimtelijke onderbouwing als bedoeld in artikel 2.12 lid 1 onder a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) is verleend voor:

  • Het oprichten van een woning met bijgebouw op het perceel Vleerdamsedijk 40 (3235 NW) in Rockanje.

Inzage en beroep

Het besluit ligt met ingang van de dag na bekendmaking gedurende zes weken ter inzage bij de publieksbalie van de sector Grondgebied. Het besluit is in te zien tijdens de openingstijden van het gemeentehuis te Rockanje (maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 12.00 uur en woensdag tevens van 13.30 tot 18.30 uur). Het plan ligt eveneens digitaal ter inzage (www.ruimtelijkeplannen.nl). Gedurende de termijn van terinzagelegging kan beroep worden ingesteld door:

  • belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpbesluit;

  • belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij geen zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpbesluit;

  • adviseurs die advies hebben uitgebracht over het ontwerpbesluit;

  • belanghebbenden die bezwaar hebben tegen wijzigingen ten opzichte van het ontwerpbesluit.

Het beroepschrift moet worden gericht aan de rechtbank Rotterdam, sector Bestuursrecht, Postbus 50951, 3007 BM Rotterdam. Indiening van een beroepschrift heeft geen invloed op de inwerkingtreding van het besluit. Indieners van een beroepschrift kunnen hiervoor een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank.

Rockanje, 7 december 2011

De burgemeester en wethouders van Westvoorne.

Naar boven