Ontwerpbestemmingsplan bedrijventerreinen ter inzage

Nr. NL.IMRO.1525.BP2010TEY02003.0301

Toelichting op het ontwerpbestemmingsplan bedrijventerreinen

Voor de Teylingse bedrijventerreinen wordt een nieuw bestemmingsplan voorbereid. Het ontwerpbestemmingsplan is gereed en iedereen kan zienswijzen op het plan indienen. Het plangebied omvat de volgende bedrijventerreinen:

  • Veerpolder in Warmond

  • Voorhout in Voorhout

  • AKZO in Sassenheim

  • Sassenheim-Zuid in Sassenheim

  • Rijksstraatweg in Sassenheim

  • Jagtlust (incl. Greenib-terrein) in Sassenheim

  • Industriekade in Sassenheim.

Het bestemmingsplan voorziet in het actualiseren van de bouw- en gebruiksregels op basis van de huidige situatie in het plangebied. Tevens zijn op enkele locaties nieuwe invullingen mogelijk gemaakt. Dit zijn een horecalocatie nabij het nieuwe NS-station Sassenheim en een kantorenlocatie op de hoek Rijksstraatweg-Warmonderweg. Ook is de herontwikkeling van de watertoren aan de Wasbeekerlaan mogelijk gemaakt. Tot slot is een wegaanpassing mogelijk gemaakt nabij de hoek Rijksstraatweg-Leidsevaart.

Terinzagelegging

Wij maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan bedrijventerreinen in overeenstemming met artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening vanaf donderdag 1 december 2011 tot en met woensdag 11 januari 2012 voor een ieder ter inzage ligt bij het contactcentrum in het gemeentekantoor. Dit bestemmingsplan bestaat uit een verbeelding, planregels en een toelichting. Het gemeentekantoor is gevestigd aan de Wilhelminalaan 25 in Sassenheim. De openingstijden van het gemeentekantoor zijn maandag 8.30 uur–13.00 uur en dinsdag, woensdag en vrijdag van 8.30 uur tot 17.00 uur en donderdag van 8.30 uur tot 20.00 uur.

De digitale versie van dit voorontwerpbestemmingsplan kunt u inzien op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl. Op www.teylingen.nl onder de rubriek ‘Plannen en projecten – Sassenheim – ontwerpbestemmingsplan bedrijventerreinen’ vindt u een link naar het digitale ontwerpbestemmingsplan. Daarnaast vindt u een link naar de authentieke digitale bestanden en kunt u een pdf van de analoge versie van het ontwerpbestemmingsplan downloaden.

(N.B. Indien er verschillen zijn tussen de analoge en digitale versie, is op grond van artikel 1.2.3. van het Besluit Ruimtelijke Ordening de digitale versie op www.ruimtelijkeplannen.nl beslissend.)

Mogelijkheid tot indienen zienswijzen

Gedurende de termijn van ter inzage legging is er de mogelijkheid om een zienswijze schriftelijk of mondeling kenbaar te maken. Schriftelijk kan dat aan de gemeenteraad van de gemeente Teylingen, Postbus 149, 2215 ZJ Voorhout. U kunt uw zienswijze ook digitaal indienen bij de gemeente Teylingen via emailadres: gemeente@teylingen.nl onder vermelding van ‘zienswijze bestemmingsplan bedrijventerreinen’. Een mondelinge zienswijze kunt u indienen bij de heer G. Wanders of de heer R. van der Geest via telefoonnummer 14 0252.

Naar boven