Projectbesluit (art. 3.10 Wro) bouwplan rijwielstalling Albert Schweitzerziekenhuis

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het ontwerp-projectbesluit voor het bouwplan dat voorziet in het oprichten van een rijwielstalling op het perceel Albert Schweitzerplaats 25 (Albert Schweitzerziekenhuis) nabij de Oudendijk in het kader van art. 3.11 van de Wet ruimtelijke ordening met ingang van 8 december 2011 ter inzage ligt.

De projectprocedure dient om voor de inmiddels gerealiseerde rijwielstalling alsnog bouwvergunning te kunnen verlenen. Het ontwerpprojectbesluit heeft betrekking op het toestaan van een rijwielstalling voor driehonderd fietsen en dertig brommers/scooters met een hoogte van 3,20 meter en een oppervlakte van 285 vierkante meter.

Het ontwerpprojectbesluit met bijbehorende stukken ligt met ingang van 8 december 2011 gedurende zes weken (tot en met 18 januari 2012) voor iedereen ter inzage in de hal van het Stadskantoor, Spuiboulevard 300 te Dordrecht. Het ontwerp is tevens in te zien via de website www.dordrecht.nl\ruimtelijkeplannen.

Eenieder kan gedurende de termijn van de terinzagelegging bij het college van burgemeester en wethouders zienswijzen omtrent het ontwerp naar voren brengen (adres: College van burgemeester en wethouders van Dordrecht, Postbus 8, 3300 AA Dordrecht). Deze zienswijzen dienen bij voorkeur schriftelijk te worden ingediend onder vermelding van ‘zienswijze projectprocedure rijwielstalling Albert Schweitzerziekenhuis’. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen dient tijdig – bij voorkeur uiterlijk 11 januari 2012 – een telefonische afspraak te worden gemaakt, telefoon: (078) 770 48 99.

Dordrecht, 7 december 2011

Burgemeester en wethouders van Dordrecht.

Naar boven