Vaststelling Wijzigingsplan A.C. Kerkhofflaan

Bekendmaking op grond van artikel 3.9a, eerste lid juncto artikel 3.8 derde lid Wet ruimtelijke ordening

Overeenkomstig artikel 3.9a, eerste lid juncto artikel 3.8 derde lid Wet ruimtelijke ordening (Wro) maakt het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Zeist bekend dat zij in hun vergadering van 15 november 2011 hebben besloten tot een wijziging van het bestemmingsplan ‘Zeist Noord’, conform artikel 28, lid 4 van dat plan. De wijziging betreft de locatie op de hoek van de A.C. Kerkhofflaan en de Churchillaan te Zeist, ook bekend als A.C. Kerkhofflaan nummers 1 tot en met 15. De wijziging maakt een herontwikkeling van het perceel mogelijk, die voorziet in de bouw van 7 appartementen en 24 zorgappartementen.

Ter inzage legging besluit

Conform genoemde artikelen van de Wro maakt het college hierbij bekend, dat het besluit en de daarop betrekking hebbende stukken vanaf donderdag 1 december 2011 gedurende zes weken ter inzage liggen. De stukken zijn in te zien op de gemeentelijke website www.zeist.nl, → Wonen en leven → Plannen en projecten → Bestemmingsplan Zeist noord. Het plan is ook terug te vinden op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Tenslotte zijn de stukken in te zien in de publiekshal van de gemeente. De openingstijden van de balie zijn: ma. t/m wo. 08.00–15.00 uur, do. 12.00–20.00 uur en vr. 08.00–12.30 uur.

Beroep

Op grond van artikel 8.2 Wro kunnen gedurende de termijn van terinzagelegging van het besluit degene die zienswijzen bij de gemeente kenbaar heeft gemaakt en de belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zienswijzen bij de gemeente naar voren te brengen, beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Dit betekent dat, ondanks het beroep, het vaststellingsbesluit de dag na afloop van de beroepstermijn in werking treedt. Dit kan worden tegengegaan door gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening in te dienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (voor het adres: zie boven). Dan treedt het besluit niet in werking voordat op dit verzoek is beslist. Voor het indienen van een beroepschrift en/of een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Naar boven