Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan Hengstdijkse Kerkstraat 36 te Hengstdijk

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hulst maken bekend dat de gemeenteraad bij besluit van 11 november 2010 het Bestemmingsplan Hengstdijkse Kerkstraat 36 te Hengstdijk heeft vastgesteld. De gemeenteraad heeft bij de vaststelling wijzigingen aangebracht ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan zoals dat ter inzage heeft gelegen.

Overeenkomstig artikel 3.8 lid 3 en 4 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3:4 van de Algemene wet bestuursrecht ligt het plan met ingang van 10 februari 2011 tot en met 23 maart 2011 ter inzage in de gemeentewinkel, gelegen aan de Grote Markt 24 te Hulst. Het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan is tevens te raadplegen op www.gemeentehulst.nl (menu ‘Wonen en Leven’ - ‘Bestemmingsplannen’) en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Belanghebbenden die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad hebben ingediend tegen het ontwerpbestemmingsplan, alsmede belanghebbenden die dat niet hebben gedaan, doch aan wie dat redelijkerwijs niet verweten kan worden, kunnen gedurende de periode van 10 februari 2011 tot en met 23 maart 2011 beroep indienen tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan. Zij dienen dit te doen bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Een eventueel verzoek om een voorlopige voorziening dient te worden gericht tot de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Het besluit van de gemeenteraad treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien gedurende de beroepstermijn echter een verzoek om een voorlopige voorziening wordt ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, wordt het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

Hulst, 9 februari 2011

Burgemeester en wethouders van Hulst,

De burgemeester,

J.F. Mulder.

de secretaris,

S. ter Wal.

Naar boven