Verleende omgevingsvergunning van Der Maelstedeweg 10−14 te Hulst

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht in samenhang met afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht een omgevingsvergunning hebben verleend voor het realiseren van 11 appartementen op de percelen Van der Maelstedeweg 10−14 te Hulst. (Besluit verzonden 24 november 2011).

U kunt de verleende vergunning inzien tot 6 weken na de datum van verzending. U dient hiervoor een afspraak te maken via tel. 0114-389270.

Ingevolge de Algemene wet bestuursrecht kunt u binnen 6 weken na datum van verzending tegen de verleende vergunning een beroepschrift indienen bij de Rechtbank Middelburg, sector Bestuursrecht, Postbus 5010, 4330 KA Middelburg.

In beginsel geldt dat enkel beroep ingesteld kan worden als tijdens de voorbereidingsprocedure van het besluit een zienswijze is ingediend of aangetoond kan worden dat men hiertoe niet in staat is geweest.

Het beroepschrift moet worden ondertekend en moet de gronden bevatten waarop het beroep rust. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van een vergunning niet. Om de werking van een vergunning te schorsen kan een verzoek tot voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Middelburg sector bestuursrecht, eveneens op het aangegeven adres.

Hulst, 30 november 2011

Burgemeester en Wethouders van Hulst,

de secretaris,

S. ter Wal.

De burgemeester, J.F. Mulder.

Naar boven