Ontwerpbestemmingsplan Gasleiding Burgemeester Jamessingel

Burgemeester en wethouders van Gouda maken op grond van artikel 3.8, lid 1 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij het ontwerpbestemmingsplan Gasleiding Burgemeester Jamessingel ter inzage zullen leggen.

Het plangebied ligt in het westelijk deel van Gouda op de kruising van de Burgemeester Jamessingel en de Nieuwe Gouwe Oostzijde. Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op de verlegging van een ondergrondse gasleiding van de Gasunie. De verlegging van de gasleiding is noodzakelijk in verband met geplande werkzaamheden op de Burgemeester Jamessingel en op de kruising met de Nieuwe Gouwe Oostzijde.

Het ontwerpbestemmingsplan Gasleiding Burgemeester Jamessingel met kenmerk NL.IMRO.0513.1304gasleidingBJS-OB01 en de daarbij behorende stukken liggen van 1 december 2011 tot en met 11 januari 2012 voor een ieder op de volgende wijzen ter inzage:

  • digitaal via de website www.ruimtelijkeplannen.nl/webroo/?planidn=NL.IMRO.0513.1304gasleidingBJS-OB01;

  • digitaal via de website www.gouda.nl/ruimtelijkeplannen, onder overzicht;

  • op papier tijdens openingsuren bij de Stadswinkel Buytenerf, Klein Amerika 20 te Gouda.

Gedurende deze termijn is het voor een ieder mogelijk om schriftelijk dan wel mondeling zienswijzen in te dienen omtrent het ontwerpbestemmingsplan Gasleiding Burgemeester Jamessingel. Schriftelijke zienswijzen kunt u verzenden aan de gemeenteraad, ter attentie van de afdeling Gebiedsontwikkeling, postbus 1086, 2800 BB Gouda. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via de heer D. Wissel, telefoonnummer: 0182-588626 of mail david.wissel@gouda.nl.

Gouda, 22 november 2011

Naar boven