Gewijzigde vaststelling bestemmingsplan ‘herontwikkeling locatie Rabobank Sint Jansteen’ ex artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening

Burgemeester en wethouders van Hulst maken bekend dat de gemeenteraad bij besluit van 22 september 2011 het bestemmingsplan ‘herontwikkeling locatie Rabobank Sint Jansteen’ heeft vastgesteld. De gemeenteraad heeft ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan zoals die ter inzage heeft gelegen, bij de vaststelling wijzigingen aangebracht.

Het plangebied is gelegen op de hoek Geslechtendijk/van Hovestraat te St. Jansteen en beslaat vnl. het perceel van de voormalige Rabobank te St. Jansteen. Doel van het vastgestelde bestemmingsplan is om op vorenbedoelde locatie een groepswoning en 20 appartementen mogelijk te maken.

Ingevolge artikel 3.8, lid 3 en 4 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3:4 van de Algemene wet bestuursrecht ligt het bestemmingsplan, bestaande uit plankaart, planregels en plantoelichting, met ingang van 1 december 2011 tot en met 11 januari 2012 voor eenieder ter inzage in de gemeentewinkel, Grote Markt 24 te Hulst.

Het vastgestelde bestemmingsplan is tevens te raadplegen op www.gemeentehulst.nl, in het menu onder wonen & leven, bestemmingsplannen en bestemmingsplannen in procedure en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Een belanghebbende, die tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht, alsmede een belanghebbende aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat hij niet overeenkomstig artikel 3.8 Wro, juncto afdeling 3:4 Awb zijn zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht of een belanghebbende, die bezwaar heeft tegen de in het plan aangebrachte wijzigingen, kan gedurende genoemde periode bij de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019 te 2500 EA ’s-Gravenhage beroep instellen.

Het besluit van de gemeenteraad treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien gedurende de beroepstermijn bij de Voorzitter van de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019 te 2500 EA ‘s-Gravenhage een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan wordt het besluit opgeschort, totdat op het verzoek is beslist.

Voor vragen over het bestemmingsplan kunt u telefonisch contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, dhr. A. de Nijs, tel. nr.: 0114-389.257.

Hulst, 30 november 2011

Burgemeester en wethouders van Hulst,

de burgemeester,

J.F. Mulder.

De secretaris,

S. ter Wal.

Naar boven