Ontwerpbestemmingsplan Eska Power

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hoogezand-Sappemeer hebben een ontwerpbestemmingsplan gemaakt voor het bedrijf Eska Graphic Boards te Martenshoek Hoogezand ten behoeve van de bouw van een vergassingsinstallatie, om zo het bedrijfsproces energieneutraler te maken. De gemeente wil medewerking verlenen aan dit plan maar het geldende bestemmingsplan laat dit niet zonder meer toe. Om toch medewerking te kunnen verlenen is een nieuw bestemmingsplan gemaakt.

Inzagetermijn

Het ontwerpbestemmingsplan ligt met bijbehorende stukken ter inzage van donderdag 1 december 2011 tot en met woensdag 11 januari 2012 in: het gemeentehuis, Gorecht Oost 157 te Hoogezand, op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur. Het ontwerpbestemmingsplan is te raadplegen op en te downloaden van www.hoogezand-sappemeer.nl. Klik op ‘ruimtelijke plannen’ → ‘bestemmingsplannen’ → ‘in procedure’.

Het ontwerpbestemmingsplan is ook te in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl.

Zienswijze

U kunt tijdens de periode van terinzagelegging reageren. Voor een schriftelijke zienswijze stuurt u een brief aan de gemeente t.a.v. de Gemeenteraad, Postbus 75, 9600 AB Hoogezand.

Wanneer u mondeling wilt reageren dan kunt u tijdens de periode van terinzagelegging contact opnemen met mevrouw E.M.E. Jansema (0598-373884) voor een afspraak. Van het gesprek maakt de gemeente een verslag dat in het dossier wordt gevoegd.

Naar boven